Bonbon workshop online ! DOE JE MEE?

Via het platform zoom organiseer ik workshops online Bonbons maken.
Stel je voor….. iedereen in zijn eigen woonkamer lekker aan de slag met chocolade en ondertussen elkaar de kunst afkijken en gezellig communiceren via de computer met chocolade als ijsbreker.
Volg de workshop thuis samen met de kids of wellicht samen met je partner/huisgenoot.
Nu vraagt je je af: Hoe dan? Ik stuur nadat ik de betaling heb ontvangen de chocoladebox op naar het door jou opgegeven adres. In de chocoladebox zitten alle benodigde materialen + de receptuur met werkwijze zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er staat onder andere in beschreven hoe je de chocolade moet smelten en op temperatuur kan brengen ( tempereren). Kortom alle praktische info die je nodig bent om je voor te bereiden staat erin.
Verder krijg je een mail met de zoomlink om in te loggen. Eenmaal ingelogd demonstreer ik alle stappen stap voor stap. Net als in het tv programma masterchef maar dan zonder de werkdruk want het moet een ontspannen ongedwongen gezellige avond/middag worden. Aan het einde van de rit heb je 24 bonbons geproduceerd, een schaaltje van chocolade en ben je (als je voor het standaard pakket gekozen hebt)in het bezit van de basis benodigdheden voor bonbons maken voor een zeer scherpe prijs. We maken de groep niet groter dan 6 deelnemers bij de individuele inschrijvingen. Dit om alles overzichtelijk te houden. Meerdere deelnemers is natuurlijk wel mogelijk bij besloten groepen.

LET OP: Je kan de chocolade box ook ophalen in Dalfsen. Je bespaart hiermee €8,- op het standaard pakket en ook op het optionele pakket 2.

Je bespaart €10 op het optionele pakket 1.

Dus bij afhalen komt het standaard pakket op €72,- , het optionele pakket 1 €35,- en het optionele pakket 2 €57,-

Standaardpakket. Leuk om samen met een vriend of vriendin te doen.
€ 80,-
Alle materialen en grondstoffen die je nodig bent worden opgestuurd en mogen gehouden worden.
Inhoud chocoladebox : Bonbon mal, stalen krabber, thermometer, flexibele spatel, weegschaal, ballonnen, plastic spuitzakken, een chocolade verrassing, kom, bakpapier, receptuur en een ondersteunende werkwijze netjes op papier, grondstoffen, en de chocolade… die eet u natuurlijk zelf op. Ik ondersteun je/ jullie live via het platform zoom. Succes verzekerd.

Optioneel pakket 1
€45,-,-

Bij dit pakket krijgt u de materialen in bruikleen. Je krijgt ondersteuning via zoom op een geplande datum.
Ik stuur u de materialen en de grondstoffen zoals hierboven vermeld bij het standaard pakket op. Let wel ik vraag er wel een borg voor van € 40,- deze wordt na ontvangst netjes terug overgemaakt. De bonbons houd u natuurlijk zelf 😊 De kosten van het verzenden zijn voor mijn rekening.

Optioneel pakket 2 € 65,-

Bij dit pakket koop je de materialen en grondstoffen die je nodig bent om bonbons te maken. Tevens ontvang je een receptenboekje met het complete stappenplan om chocolade te bewerken en om uiteindelijk je eigen bonbons te maken.
Inhoud: Chocolade, bonbon mal, stalen krabber, bakpapier, plastic spuitzakken, kom, thermometer, ballonnen, weegschaal, flexibele spatel, exclusieve link met instructie video, en een werkwijze met receptuur.

recensies